Alfa Romeo Mito Hatch mod øksen

Fremtiden for Alfa Romeo Mito hænger i balance, med Fiat Chrysler CEO Sergio Marchionne, der afslører på Geneva Motor Show, at en retningsændring var mulig for bilen.
Mere vil blive klar, når mærkets nye strategi afsløres ved en præsentation den 1. juni, men det er allerede tydeligt, at bilen ikke fortsætter i sin nuværende form.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste hatchbacks til salg 2018
”Hvis der er en mito [i fremtiden], tror jeg ikke, det vil være i den aktuelle form,” sagde Marchionne. ”Markedet er krympet-to-dørs B-segment hatchbacks er et meget krympende marked.
”Det har en begrænset praktisk, så vi skal være forsigtige.”
Alfa Romeo Mito SUV?
Med SUV -salg, der eksploderer, er en mulighed, at mito -navneskilt kunne overføres til en lille crossover.
Alfa Romeo er fokuseret på at levere flere SUV’er i stedet for udskiftninger til Giulietta og Mito, mens firmaets chef, Reid Bigland, endda antydede sidste år, at disse modeller kunne droppes helt.
Dette taler med de nuværende tendenser på markedet, selvom Alfa’s Chief Technical Officer, Roberto Fedeli, har siden antydet, at en erstatning for Giulietta -luge forbliver på kortene.
Ikke desto mindre har succes med Giulia Saloon og Stelvio SUV udskåret en ny identitet for det italienske brand, og modeller som Giulietta og Mito passer ikke til den nye form ifølge Bigland. ”De sælger stadig, men de er meget euro-centreret; Vi sælger dem ikke i USA, og vi ruller dem ikke ind i Kina, ”sagde Bigland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *