Ny 2023 MERCEDES-AMG GT til at tage kampen til Porsche

Efter den seneste debut af sin endda Sporty SL-roadster, er Mercedes-Amg at starte en mere hardcore anden generation AMG GT. Porsche 911 Rival vil være baseret på en helt ny platform, som den vil dele med SL, med det nye GT-sæt, der skal placeres som en jævnt racerversion af bilen, den vil erstatte.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det vil blive drevet af en velkendt motor i form af AMGs 4,0-liters Biturbo V8. Dette kunne producere mere end 600 BHP i GT 63-baded-modellen, idet du placerer en klar afstand mellem den og 63-versionen af ​​den nye SL; Og som allerede er bekræftet for denne bil, kunne en e-performance plug-in hybrid V8-version også fungere i den nye GT-line-up.

Ny Mercedes SL 2022 Review

Takket være den nye aluminiumintensive MSA-platform, der er blevet konstrueret til at acceptere Mercedes ‘4MATIC + all-wheel-drive-system, vil den næste AMG GT sandsynligvis gå fra den tradition, der er indstillet af den udgående model og sender strøm til alle fire hjul. Det burde betyde, at bilen leverer en 0-62mph-tid, der dips under 3,5 sekunder.
Som i andre all-wheel-drive AMG-modeller vil opsætningen tilbyde en mere driver-fokuseret bias, der sender mere strøm til bagakslen, og med systemets parametre, der ændrer sig afhængigt af kørselstilstanden, øget agility og stabilitet. Forvent baghjulsstyring, AMGs aktive ride kontrol adaptiv suspension og anti-roll tech også.
6

Vores spioner har allerede fanget den nye GT under testning, og deres skud viser en endnu mere aggressiv profil med en stærkt raket bagskærm. Nogle detaljer er tydelige, såsom muskulære baghjularches og slanke proportioner, herunder en lang motorhjelm med AMGs varemærke Panamericana Grille. Vores eksklusive billede viser, hvordan disse detaljer kunne se i produktionsformularen.
Det forventes, at den næste AMG GT’s interiør vil modtage en komplet revision også, potentielt at arve elementer i SL’s hytte, herunder en 11,9-tommers berøringsskærm.
AMGs Chief Technical Officer Jochen Hermann har allerede bekræftet, at den næste GT ikke vil blive tilbudt i roadster form, med den nye SL, der dækker dette marked. Det er ikke kendt, om GT vil arve SL’s 2 + 2 layout eller hvis det forbliver en streng todersat.

Vi vil se den nye AMG GT Break Cover senere i år, med en salgsdato i begyndelsen af ​​2023 sandsynligvis. Priserne vil stige lidt over den nuværende bils £ 108.390 indgangspunkt.
Klik her for at læse vores anmeldelse af The Hardcore Mercedes-Amg GT Black Series …

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *