Citroen C3-sorten revideret for 2022 med nye trimniveauer

Citroen har blandet C3’s designområde, med det nye look line-up til salg nu fra £ 14.180.
Midniveauet Radiate Specifikation er trukket fra salget, mens den netop introducerede specialudgave Saint James Trim er trådt så meget som at tage sin plads.

Citroen C4 såvel som elektrisk E-C4 får opdateringer til 2022

Citroen siger, at C3 Saint James trækker motivation fra det fremtrædende tøjmærke med nøjagtigt samme navn. Omkostninger til trim begynder fra £ 16.755, hvilket er £ 400 meget mere end den gamle udstrålende model.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Citroen er glade for at påpege, at købere får meget mere grundlæggende enheder til de ekstra kontanter. Opgraderinger over den udstrålende specifikation inkluderer mærkets avancerede komfortsæder, model-specifikke tæpper samt et soft-touch-instrumentbræt.
Der er ligeledes en ny stylingpakke med en Saint James-mærket tagdækning af tagbillede sammen med 16-tommer to-tone alufælge, bageste privatlivsglas, et læderratt samt et vendekamera.
C3 Saint James tilbydes med en mulighed for to benzinmotorer, begge baseret på Citroens 1,2-liters tre-cylindrede enhed. Det billigste design er naturligt aspireret såvel som en output på 82bhp såvel som 118Nm drejningsmoment. Det inkluderer en fem-trins håndbog gearkasse.
11

Ovenfor er der en turboladet version af den nøjagtige samme motor, der etablerer 109bhp såvel som 205nm drejningsmoment. Det er parret til en seks-trins håndbog gearkasse såvel som prissættes fra £ 19.295.
Citroen har ikke ændret resten af ​​C3 -serien. Den online-kun C-serie-specifikation er stadig Superminis indgangspunkt, selvom omkostningerne er sneget sig noget til £ 14.180.
Standardenheder inkluderer 16-tommer legeringshjul, LED-forlygter, cruise control, genkendelse af webtrafik, automatisk aircondition samt et syv-tommer infotainment-system. Det tilbydes dog kun med Citroens 82bhp benzinmotor.
Virksomhedens sans såvel som flagskibet udstråler plus variationer har ligeledes overlevet omskiftningen såvel som priser fra henholdsvis £ 15.305 samt £ 17.955. Det sidstnævnte design er ligeledes det eneste køretøj i Superminis sort, der bruges med en 1,5-liters fircylindret dieselmotor. Det skaber 99bhp såvel som en startomkostning på £ 20.775.
Klik nu lige her for at tjekke ud om Citroens nye C3 Little SUV, oprettet især til etablering af markeder …

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *