Bedste videoer fra 2013

Automobile Reveal udgav meget mere end 150 videoer på sin YouTube -kanal i 2013, så det var svært at vælge at vælge kun 12 for at fejre højdepunkterne – så vanskeligt, at vi kun indsnævrede det til 13.
Se på vores playliste såvel som hvis du kan lide det, du ser, tilmeld dig vores kanal, så du kan få de aktuelle videoer, så snart vi udgiver dem.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Bedste videoer af 2013 -videoer januar – traditionelle Fords som børn i en vidunderlig butik – det er præcis, hvordan vi følte, da vi fik fået adgang til til Fords Heritage Workshop i Essex i januar sidste år. Webstedet er fyldt med traditionelle Fords, fra design T til RS2000, såvel som vi fik kørt et par af de køretøjer, vi brugte til at eje – såvel som nogle, vi drømte om at eje.
Februar – Audi A1 vs Quattro 20V Er Audi A1 Quattro fortjener den populære badge? For at opdage ud, satte vi den begrænsede lomme-raket op mod en traditionel firserne Quattro 20V Coupe i en biloplysning af bane omkring Blyton-kredsløbet i Lincolnshire. For en god foranstaltning tog vi også med en Quattro Group B -rallybil.
Marts – VW Golf vs Rivialer Vi spurgte dig en bekymring i foråret: Hvis du havde 22.000 £ til at bruge på en diesel hatchback fra et tysk premiummærke, ville du vælge en BMW 1 -serie, Audi A3 eller Mercedes A -klasse? Eller er den meget mere ydmyge VW Golf 2,0-liters TDI virkelig et meget bedre køb? Badge snobs kigger væk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *