Ford Fiesta-anlægget til at udvikle nye ‘Mini Mustang Mach-e’ elbiler og lastbil fra 2023

Ford har verificeret, at dens næste elbiler og lastbil dukker op på kun to år, såvel som den skal udvikles til En ombygget köln, der producerer plante. Fabrikken endte med at være Ford Köln Electrification Center – et hengiven elbiler og lastbilproducerende site, der vil skabe to Ford EV’er, der er etableret især for det europæiske marked.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det allerførste køretøj, der skal udvikles på det nye Köln -sted, vil være baseret på Volkswagen Groups MEB -elbiler og lastbilplatform, der overholder udsagnet i 2019 om, at Ford havde underskrevet et tilbud om at bruge VW’s Tech. Det vil sandsynligvis tage typen af ​​en lille SUV, integrere stilmotivation fra mærkets nye all -elektriske præstation SUV – Mustang Mach -E – såvel som at ende med at være det tredje medlem i en voksende Mustang -familie.

Bedste elbiler og lastbiler til at købe 2022

De allerførste MEB-biler og lastbil, der blev introduceret, var Volkswagen ID.3 såvel som den nye Ford forventes at være ens i proportioner med den bil, men med en mere crossover-lignende kropsstil. Det er den sti, Ford gik ned med den nye Mustang Mach-E såvel som det forventes, at Ford vil tage en lignende tilgang med den nye ‘Mini-Mustang’, der er forhåndsvisning af vores specielle billeder.
VW’s ID.3 er 4.261 mm lang, hvilket sætter den mellem Fords Fiesta såvel som fokus i størrelse såvel som ekstremt tæt på den 4.186 mm lange Puma SUV. Selvom platformen er modulopbygget såvel som kan forlænges eller forkortes med forskellige batteriindstillinger, forventes det, at Fords nye EV vil være ens i størrelse, hvilket muliggør fjernelse af areal mellem det såvel som den 4.713 mm lange Mustang Mach-E. Imidlertid vil det indre område af ‘Mini Mustang’ sandsynligvis overstige det i fokus såvel som bedre til det i Mondeo.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *