Ny £ 40m HQ til Bentley SUV

Bentley har annonceret planer for den største webstedsudvikling i sin historie, der udvider virksomhedens hovedkvarter i Crewe som en del af et investeringsprogram på £ 40 millioner.
Centret vil være hjemsted for den nye Bentley SUV på grund af 2016, en bil, der faktureres for at bruge den samme platform som den kommende Audi Q7. Det blev forhåndsvis på 2012 Geneva Motor Show, og forventes at koste mere end £ 140.000, rivaliserende biler som Long Wheelbase Range Rover. Flere detaljer vil blive afsløret næste år, men det vil sandsynligvis tilbyde et valg af W12 og V8 benzinmotorer med mulighed for Diesel og Hybrid Tech også.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Ny Bentley-model på grund af 2018
Den 11-acre Cheshire-baserede facilitet vil huske 1.300 Bentley ingeniører, herunder designere, F & U officerer og tekniske fagfolk. Arbejdet på det nye websted starter tidligt næste år, og er nøglen til den fremtidige succes for den britiske bilmærker.
5.

Wolfgang Durheimer, formand og administrerende direktør sagde: “Med Bentleys nye forsknings- og udviklingscenter vil vi udvikle en ny generation af bentleys, som vil fortsætte vores engagement i luksus, ydeevne, kvalitet og ingeniørvirksomhed.”
Bevægelsen betyder, at Bentley nu har meddelt oprettelsen af ​​mere end 950 job i løbet af de sidste 18 måneder og fortsætter med at øge den blomstrende britiske bilindustri. Bentley leverede flere biler i 2013 end nogensinde før, fandt boliger til mere end 10.000 kontinentale, flyvende Spur og Mulsanne modeller.
• Range Rover Sport Svr First Ride Review
Udviklingen blev annonceret tidligere i denne måned og blev hilst velkommen af ​​George Obsorne, Chancellor of the Exchange.
Osborne sagde: “Bentley er et ikonisk britisk mærke, der eksporterer rundt om i verden. Deres beslutning om at skabe yderligere 300 job i F & U på et nyt websted, der giver tæt på 1.000 nye job, er fantastiske nyheder til Crewe og For Storbritannien.
“Investeringen vil ikke kun skabe job hos Bentley, men støtter mange flere gennem leverandører i hele Storbritannien.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *