‘Smart er måske Geelys største vanskelighed endnu’

Wise har altid været noget af et puslespil. Du ville tro, at et Mercedes-fremstillet lille bilsmærke ville være et sikkert ild-hit, ville du ikke? Hvis du ser på den succes, som BMW har lavet af Mini – ganske vist med en god del af oprindelsen bag det – har sandheden, som Wise aldrig virkelig har taget af, snarere været en overraskelse.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Husk, at dette er bilerne og lastbilen, der blev født ud af en forbindelse i midten af ​​halvfemserne med schweizisk urproducentproduktion. Det var lille, det var risikofri så godt som det var cool-men det var ganske forfærdeligt at køre.

Smart idé nr. 1 Previews 2023 Electric SUV

For at være retfærdig har der været masser af biler og lastbiler gennem årene, der ikke har været så stor bag rattet, såvel som det aldrig forhindrede dem i at sælge i stort antal. Så måske er dette endnu et eksempel på, at Mercedes har svært ved at håndtere et brand-som det er med sin egen Maybach, AMG såvel som EQ-undermærker.
Forretningsplanen bag den kloge genstart-ved at bruge joint venture med den kinesiske kæmpe Geely til at udvikle nye smarts-fremstår som en vinder, især med den friske, all-elektriske SUV.
Vi har set den fremragende opgave, Geely har gjort med Volvo såvel som ved at genopfinde London Cab med LEVC. Nu drager Lotus også fordel af det kinesiske firma’s investering.
Imidlertid har nøglen til Geelys succes med sine udenlandske mærker lader de lokale køre dem samt støtte dem – med dybe lommer – hele vejen. Tal med dem i forståelsen såvel som firmaet anerkendes som en fremragende ejer.
Smart er måske Geelys største vanskelighed endnu. Under Mercedes -ledelsen har det aldrig været en succes så godt, som aldrig virkelig har haft en fjernelse af identitet. Foruden den ustabile Fortwo -model har vi set forskellige biler og lastbiler under forskellige joint ventures, der aldrig har haft den type succes, som en ‘mini merc’ virkelig burde have gjort.
At gå efter en allelektrisk SUV, der er udviklet i Kina, giver total mening såvel som bilerne og lastbilen ser godt ud. Så måske er dette begyndelsen af ​​noget godt for smart. Lad os håbe det.
Tjek den nye stilfulde smartbaserede Brabus 92R her …

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *