Top 10 nyhedshistorier fra 2013

Det har været et ganske år for bilindustrien i 2013. Vi har set fødslen af ​​en helt ny race af hyperbil, dækket nogle af verdens største motoriske shows og rejst over 400.000 miles Samlet i Automobile Express -kontoret for at bringe dig alle de nyheder og vejtest, der betyder noget.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Nu er det tid til lidt refleksion og en runde op af de største nyhedshistorier og en masse afgørende afsløringer fra 2013. Der kan være et par overraskelser på listen nedenfor, men alle historierne er dem, du har klikket på, tweeting og deling.
Læs meget mere om hver af bilerne ved at klikke på linkene i blåt.
1. Mercedes C-klasse afsløret
Mercedes ‘Baby Exec var en af ​​de mest ivrigt forventede biler i 2013. Før bilen endda var blevet officielt afsløret, havde vi allerede en god idé om, hvordan BMW 3 -serien rival ville se ud som tak en hel række lækkede billeder og en rigdom af spionskud.
Når indpakningen endelig var trukket af, fik C-klassen al den opmærksomhed, den fortjente med fantastiske slanke linjer og et sprødt design. Det nye look blev ledsaget af et revideret motorområde og en ny indgangsniveau Nissan afledt 1,6-liters dieselmotor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *