Ny 2021 BMW 2 -serie Coupe introduceret med 369bhp M240i -variant

Den nye BMW 2 -serie Coupe er blevet afsløret. Det vil sælges i Storbritannien tidligt i 2022 prissat fra £ 34.980. I modsætning til fire-dørs 2-serien Gran Coupe, der er baseret på mærkets UKL-platform, er to-dørs coupe udviklet på nøjagtig den samme platform som 3-serien og 4-serien, så bageste såvel som firehjulstræk tilbydes , mens seks-cylindrede effektfunktioner i området M240I.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det nye køretøj er længere, bredere såvel som lavere end sin forgænger, mens dens vægt er blevet trimmet ned takket være brugen af ​​meget mere aluminium i dens konstruktion. I modsætning til den større 4 -serie har 2 -serien Coupe også en meget mere traditionel frontend med et lavere nyregitterdesign.

BMW M240I XDrive Coupe 2021 Review

Dette indeholder BMWs aktive luftstyringsklapper, der straks åbnes såvel som tæt underlagt behovene for afkøling eller højere aerodynamisk effektivitet. De nedre luftindtag parrer sig med trekantede luftgardiner, mens LED -forlygterne angives at blive påvirket af BMWs 02 -serie af små biler.
Alle britiske køretøjer vil kun blive tilbudt i M Sport Trim, som tilføjer et stilfuldt forreste forklæde, Dark Gloss Exterior Trim såvel som Dark Metallic afslutter på de nederste sektioner af nederdelene såvel som bageste diffusor, mens 18-tommer hjul vil være standard. M240I-versionen ser stadig sportsligere ud med meget mere aggressivt karosseri, en bageste læbespoiler, 19-tommer hjul samt en dobbelt-exit udstødning.
24

Indvendigt inkluderer M Sport-køretøjer Alcantara såvel som Sensatec menneskeskabte læderbeklædning, som er sort som standard, men tilbydes i tre yderligere farver. Der er ligeledes plusher vernasca læder, der bruges som en valgfri ekstra.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *