Bedste julegaver 2013: Hvad skal man få for bilister

De bedste julegaver til motorerister er afrundet på denne praktiske liste. Det kan ofte være svært at købe til et benzinhoved; Medmindre du er super rig, er det ude af spørgsmålet at købe dem en ny bil.
Vi har valgt 24 af de bedste motorgaver til omkring £ 50 eller mindre og har valgt en drømmegave, hvis du føler dig særlig flush.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Vi har sikret, at vi tager højde for alle aldre af bilventilatoren, så fra legetøj til tech, kalendere til bilpleje -kit, er der helt sikkert noget, der vil kildre din fantasi. Hvis du kæmper for at tænke på den bedste julegave til en bilist, har vi dig dækket.
1. Aston Workshop Calendar RRP £ 16.26Contact: www.aston.co.uk
Hvilken bedre måde at starte vores adventskalender end med en kalender for det nye år? Aston Workshops 2014-kalender indeholder en række dramatiske billeder fra den prisvindende fotograf Tim Wallace. Hver måned har en fantastisk Aston Martin fotograferet mod utrolig natur eller kørsel langs en utrolig vej. Bare et begrænset antal vil blive produceret, så hvis du vil have et, bliver du nødt til at skynde dig.
2. MUC-Off Car Care Essentials Kit RRP £ 30 Kontakt: www.muc-off.com
MUC-OFF’s CAR Care Essentials Kit har alt, hvad et benzinhoved har brug for for at holde deres bil ren denne vinter. Kittet på £ 30 inkluderer hyppig hjulvask, Ubershine -bilshampoo, en mikrofibervaskemitt, en mikrofiberpoleringsklud og en hjulbørste. Det hele kommer i en kasse, men når modtageren har revet den åbne, er der en taske til at gemme den i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *