Variable motorvejshastighedsgrænser under gennemgang

Variable motorvejshastighedsgrænser skal gennemgås omfattende, efter at den blev afsløret ti gange, der blev udstedt meget flere bilister med en hurtig billet i 2017 i områder med minimerede grænser.
Politiets data, der blev frigivet efter en række anmodninger om frihedsinformation, afslørede 72.348 bilister blev udstedt med hurtige billetter sidste år på motorveje med variable hastighedsgrænser, op fra kun 7.064 i 2013. 45.919 bilister blev fanget i 2016.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• 60 km / t -grænse foreslået at skære M1 -forurening
I 2017 blev der udstedt 67 procent af billetterne til bilister, der rejste med 69 km / h eller mindre, hvilket indikerede, at størstedelen af ​​sanktioner blev udstedt til bilister, der rejste på sektioner af motorvejen med minimerede grænser.
Highways England, den statsejede organisation, der har til opgave at drive landets motorvejsnetværk, indrømmede, at den brugte forudsigelser baseret på ”historisk vejbrug” til at sætte minimerede hastighedsgrænser. Dette indikerer, at bilister ofte tvinges til at rejse på motorveje ved 40, 50 eller 60 km / h for overbelastning, der ikke er der.
Jim O’Sullivan, Highways Englands administrerende direktør, indrømmede denne årsag ”utilfredshed” blandt chauffører. O’Sullivan fortalte The Times, der gennemførte efterforskningen: ”Ingen har et bedste produkt, og der er noget plads til forbedring af, hvordan disse grænser er indstillet.
”Vi er nødt til at indstille hastighedsgrænsen, før overbelastningen vises… hvis du ikke indstiller grænsen, før der ikke er nogen mening med at have hastighedsgrænserne.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *