‘Ssangyong Rexton er ganske meget en schweizisk hærkniv på hjul’

greb en £ 8 kop lunken te, plus et regionalt bredarkavis i en Seoul Hotel Cafe sidste fredag. ‘Delvis strejke tilføjer til Hyundai Motor -hovedpine’ var den allerførste overskrift. ‘Koreas bilmarked står over for krise’ én mere skreg.
Men de påståede spørgsmål anvender meget mere for giganter som Hyundai-kia end minnows som Ssangyong. Dette er et lille, maverick, underdog -firma, der forstår dens lille placering i den kolossale bilverden.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Ssangyongs uapologetiske ting er uglamorøs, holdbar, værdien for pengene, langvarige arbejdsheste, der er så niche, der er sandsynligvis kun en-hvis det-i hver by. Dette gør dem til Borderline Special – lidt som Ferraris … såvel som Infinitis.
Ssangyong (hvilket betyder dobbelt drage) er positiv uden at være cocky. Så godt som det er fornuftigt tilstrækkeligt til at indrømme, at selv om det muligvis ikke har et showroom i nærheden af ​​dig, har det en hær af eksperter, der vil bringe produkter til indkørsler eller arbejdspladser for potentielle kunder. Klog, det.
Det vil ikke vende sig væk, men det virker lykkeligt med heste-typer, dyrlæger, landmænd såvel som salt-af-jord-mennesker, der kræver at trække tunge belastninger. Bilister, der bare beder om noget andet, er ligeledes i blandingen. Det er lidt corny at telefonopkald ssangyongs overkommelige, gør-noget, gå-hvor som helst schweiziske hærknive på hjul. Men det er ganske meget, hvad de er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *