Nye Volkswagen Touareg R til salg nu pris fra £ 71.995

Volkswagen Touareg R er til salg nu, pris fra £ 71.995. På trods af sin præstations badging vil den nye SUV konkurrere med andre plug-in hybrid premium SUV’er som Range Rover Sport PHEV og BMW X5 XDRIVE45E.
Standardudstyr inkluderer 22-tommers legeringshjul, adaptive LED-forlygter, privatlivsglas og røget baglyslinser sammen med et R-specifikt kropssæt, der inkluderer dybere front- og bagkofanger, chunkier sideskørter og en større bagklap spoiler. Indvendigt får købere diamant-quiltet læderbeklædning, et opvarmet sportsratt, et 30-farvet omgivende belysningssystem og baggrundsbelyst R-brandede løbeplader.

Top 10 bedste store SUV’er til salg 2022

Touareg R arver VW’s innovision infotainment-opsætning, der består af en 12,3-tommer digital gauge-klynge og en 15-tommer central berøringsskærm. Andre opgraderinger af hytte inkluderer et head-up-display, fire-zone klimakontrol, seks USB-porte, en 360-graders parkeringskam og et panoramabasstak.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

VWs nye Performance SUV er drevet af en omarbejdet version af plug-in hybrid drivlinjen, der findes i Bentley Bentayga Hybrid. Systemet omfatter en 335bhp 3.0-liters turboladet V6-benzinmotor, en elektrisk motor på 134bhp og en 14,3 kWH-batteripakke til en kombineret output på 456bhp.
Strøm sendes gennem en otte-trins automatisk gearkasse til alle fire hjul, med et aktivt kontrolsystem, der kan sende op til 70 procent af motorens drejningsmoment til forhjulene eller op til 80 procent bagpå, afhængigt af hvilken Aksel har den mest trækkraft.
18

Kombineret producerer Touaregs nye plug-in hybrid drivlinje også 700Nm drejningsmoment, som Volkswagen siger er nok til at accelerere fra 0-62 mph på 5,1 sekunder. Tophastighed er elektronisk begrænset til 155 km / h.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *