New Subaru Solterra STI Idea Previews Hot Electric SUV

Subaru har afsløret en Solterra STI -idébiler og lastbil på dette års Tokyo Automobile Salon, hvilket giver en tidlig smag af, hvad der kan være en produktionsversion af den stilfulde elektriske crossover senere ned på linje. STI-versionen får en aggressiv styling-makeover, selvom Subaru ikke har frigivet præstationsfigurer for den højtydende idé EV.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Solterra STI -ideen modtager et specielt Lilac Colourscheme såvel som mange Aero -justeringer for at indstille den udover den fælles version. Den forreste kofanger overføres fra den eksisterende bil med en kantet facia såvel som sort plastikhjulsklædning, der strækker sig til forlygterne.

1073bhp Subaru Sti E-Ra elektriske racerbiler og lastbil til at håndtere Nurburgring

STI -versionen får en berømt frontplitter afsluttet i Cherry Red for en meget mere sportslig optræden, men hjulene vises andre Solterra -modeller, med undtagelse af en speciel glans sort overflade med røde accenter. STI -ideen bærer dog sportsligere Dunlop Sport Maxx -gummi, der antyder sin øgede ydelse.
De røde accenter bringer med til de langvarige sideskilder i bilen, der fungerer aero -finner foran baghjulene. Ligesom den fælles Solterra modtager STI -ideen glans sorte dørspejle såvel som et sort tag, som synligt sænker bilens taglinje.
På ægte STI-måde har Subaru monteret den sportsligste Solterra med en stor bagfløj, der indeholder røde STI-logoer på slutpladerne. Den bageste kofanger ligner andre Solterras ‘, selvom der er tilføjet små aero -udvidelser bag baghjulene.
5

Subaru har ikke frigivet nogen form for indvendige billeder, men vi ville forvente et chunkier sportsratt, meget mere støttende sæder såvel som derudover rød, der skitserer i kabinen. Solterras unikke dashboard-design, med en stor infotainment touchscreen samt et højt set digitalt instrumentpanel, forbliver, hvis STI når produktionen.
Under huden deler Solterra sin E-TNGA-platform med Toyota BZ4X. I øjeblikket er det mest kraftfulde design den 215bhp dobbeltmotoriske variant, såvel som hvis jobbet får det miljøvenlige lys, vi forventer en output bedre til 300bhp. STI-designet vil ligeledes være firehjulstræk.
Nu tjekket ud om 2022 Subaru Forester E-Boxer …

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *