”VW er det brand, de andre ønsker at slå, men det gør livet meget lettere for dem”

, når det vedrørte at vælge en rival at stille op mod den nye BMW 128TI (vist i denne uges Problem med Automobile Express) , det måtte være Volkswagen Golf GTI. Selvfølgelig er der hurtigere såvel som meget sjovere varme luger, men når det vedrører all-round glans, er det Golf GTI, der altid har været den allerbedste pakke.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det er nøjagtigt det samme i resten af ​​rækkevidden. Fra op! For Touareg har VW altid været standard-sætteren, den, som andre mærker mål for. Badget er ambitiøs såvel som overkommelig; Det handler om og teknologi af høj kvalitet. Du kan ikke gå galt med en VW.

Ny Volkswagen Golf GTI 2020 Review

Eller kan du? Det er nu under fare som aldrig før, at lade tingene glide, som du brugte til at tage for givet.
Såsom kvalitet. Vi har været utilfredse med den opfattede udvikling af en hel del VW -produkter for nylig fra GTI til ID.3 Jeg har haft min allerførste passende smag af i løbet af den sidste uge. Begge er et trin ned med hensyn til den høje kvalitet af inventar såvel som fittings sammenlignet med design af fortiden.
Er det vigtigt? Hvis omkostningerne nedskæres, hvor du kan se dem, hvad angiver denne stat for de områder, du ikke kan? Det er lidt som at være på en restaurant (husker du dem?).
Hvis spisestuens beskidte, kan du kun forestille dig, hvordan køkkenområdet vil være – Yuck!.
Jeg opvarmede virkelig til ID.3 – bogstaveligt talt. Det var virkelig effektivt at afrime vinduerne såvel som at varme op på bagsiden – da jeg havde navigeret den irriterende berøringsskærm for at opdage kontrollerne! Det var sjovt at køre såvel som effektivt. Det ser fremragende ud såvel som masser af plads indeni, såvel som jeg kunne lide ‘leg’ såvel som ‘pause’ på pedalerne-der viser en Tesla-lignende sans for humor.
Men kvaliteten … Desværre gør andre (Hyundai såvel som Kia for eksempel) det bedre. Jeg blev efterladt og følte, at ID.3 har brug for tre ting for at gøre det til spilskifteren VW betød, at det var: Forbedre kvaliteten, blødgøre turen såvel som at gøre infotainment. Så fik jeg en. VW er stadig den, som andre vil slå. Men det gør det meget lettere ideelt nu.

Er du enig med Steve? Lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *